Testimonials

Dit webinar is geweldig! Alles wat ik wilde weten over mijn vaststellingsovereenkomst werd behandeld. Daarna kon ik zelf met mijn werkgever in de slag en bereikte ik een veel beter resultaat dan mij eerder was aangeboden.
Marc , Rotterdam
Na een onverwachte ontslagaanzegging heeft Harald mij uitstekend geholpen en ervoor gezorgd dat de maximale ontslagvergoeding werd overeengekomen. Harald is een harde onderhandelaar, met veel kennis van zaken. Hij gaat zorgvuldig te werk en reageert vlot en adequaat. Harald was voor mij een enorme steun in deze hectische periode.
Joost , Son & Breughel
Harald van Wordragen is mij fantastisch tot steun geweest bij een conflict waarin ik mij bevond. Ik ervaar hem als helder in zijn adviezen, menselijk en begripvol bij de emotionele kanten die een conflict met zich meebrengen. Hij bracht relativiteit aan daar waar ik het nodig had en maakte het probleem overzichtelijk en hanteerbaar. Hij heeft me nu terugkijkend op het uiteindelijke proces exact de juiste adviezen gegeven om het conflict tot een goede einde te brengen.
Nicole , Nijmegen
Bij mijn vorige werkgever wilden we snel en in goed overleg tot een vaststellingsovereenkomst komen. Dan is het fijn dat je op iemand als Harald kunt terugvallen. Hij stond direct klaar om een goed juridisch advies te geven. Geen onnodige vechthouding, geen juridisch jargon, en alleen de echt noodzakelijke kosten in rekening brengen. Wel de zekerheid dat het gewoon goed geregeld is!
Onno , Wageningen
Harald (van Wordragen) is een uiterst kundig jurist; in alle onderdelen van zijn dienstverlening ervaar je zijn grote kennis van zaken en professionaliteit. Hij heeft me destijds in begrijpelijke taal de te nemen stappen uit de doeken gedaan, en met een prettige mix van zakelijkheid en persoonlijke benadering, een zeer bevredigende oplossing bewerkstelligt.
Victor , Amsterdam
Ook wanneer je in goed overleg het bedrijf verlaat waar je jarenlang hebt gewerkt en je de mensen die je vertrek afwikkelen vertrouwt of de juristen uit je bedrijf vertrouwt, is het noodzakelijk om de afspraken rondom je vertrek te laten toetsen door een onafhankelijke jurist. Harald heeft dit voor mij gedaan en heeft echt de puntjes op de i gezet. Dat geeft rust voor beide partijen. Daarna kun je je volledig focussen op je next step. In mijn geval het opstarten van een eigen bedrijf: durfvmc.nl.
Irene , Den Haag
Ik had met spoed advies nodig en Harald hielp mij op zeer korte termijn en op een laagdrempelige manier. Hij gaf mij concrete en bruikbare raad waarmee ik direct zelf verder aan de slag kon.
Baukje , Nijmegen

Ik wil dit delen op:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin