Vaststellingsovereenkomst gekregen

Vaststellingsovereenkomst nog niet getekend

Je hebt een vaststellingsovereenkomst gekregen en je wilt een hogere ontslagvergoeding.

De vaststellingsovereenkomst zal nu beoordeeld en uitonderhandeld moeten worden. Als dat op een goede manier gebeurt, zul je het maximale resultaat bereiken. Wij kunnen deze onderhandeling voor je voeren. Daarvoor is het wel nodig dat we eerst je vaststellingsovereenkomst kunnen beoordelen en met jou kunnen spreken over wat er precies aan de hand is. Kies daarom voor één van de diensten hieronder.

Vaststellingsovereenkomst al getekend?

Heb je je vaststellingsovereenkomst al ondertekend? Dan heb je volgens de Wet een bedenktijd van 14 dagen om erop terug te komen. Zijn die 14 dagen voorbij, dan zit je aan de afspraken in de vaststellingsovereenkomst vast. Is deze termijn niet expliciet genoemd in de getekende vaststellingsovereenkomst, dan bedraagt de bedenktermijn 21 dagen in plaats van 14 dagen.

Is de bedenktijd nog niet voorbij, haast je dan om deze snel alsnog te laten beoordelen en / of uit te onderhandelen. Kies daarom voor de dienst hieronder. Of lees hier eerst meer over de vaststellingsovereenkomst.

De hoogste ontslagvergoeding krijg je door eerst de vaststellingsovereenkomst te beoordelen en vervolgens scherp te onderhandelen.

Onze website

bezoekers per maand

ontslagvragen per maand

gemiddelde klantwaardering