Webinar: “Regel Zelf je Ontslag met een Vaststellingsovereenkomst!”

Dit webinar is uitsluitend bedoeld voor de werknemer, die een schriftelijk voorstel tot beëindiging dienstverband met wederzijds goedvinden (vaststellingsovereenkomst) heeft gekregen van zijn werkgever.

 

 • Wil je eerst meer weten over Ontslag met een vaststellingsovereenkomst? Klik dan hier.
 • Heb je toch een andere dienst nodig? Klik dan hier.

foto 12Zo regel je het zelf:

Je volgt live het interactieve WEBINAR (hoe werkt het?) met Harald van Wordragen over de vragen:

 • Wanneer gaat mijn WW in?
 • Is mijn vaststellingsovereenkomst wel/niet “WW-veilig”?
 • Moet ik instemmen, onderhandelen, procederen?
 • Hoe zit het met mijn ontslagvergoeding?
 • Kortom, haal ik eruit wat erin zit?

En je hebt antwoord op al deze en andere vragen over je vaststellingsovereenkomst.

De prijs bedraagt € 40,00 (inclusief 20% korting). Het webinar duurt 30 tot maximaal 45 minuten en heeft een beperkt aantal deelnemers. Vooraf ontvang je een beoordelingsdocument. Het webinar dat je nu kunt bestellen vindt plaats op:

Wordt binnenkort ingepland

Vanaf die dag kun je via deze pagina het webinar voor de volgende keer bestellen.

In het bestelproces:

 • Betaal je zelf direct met iDeal
 • Stem je, met een voltooide bestelling, automatisch in met onmiddellijke uitvoering van de opdracht en levering van de dienst na ontvangst van de betaling

Wij zorgen voor:

 • Bevestigingen via e-mail (inclusief factuur)
 • Betaalinformatie voor je (eventuele) rechtsbijstandsverzekeraar en wat je aan die verzekeraar moet doorsturen
 • Onmiddellijke uitvoering van de dienst na ontvangst van de betaling

 

Bestel webinar ‘Regel Zelf je Ontslag met een Vaststellingsovereenkomst’


"Dit webinar is geweldig! Alles wat ik wilde weten over mijn vaststellingsovereenkomst werd behandeld. Daarna kon ik zelf met mijn werkgever in de slag en bereikte ik een veel beter resultaat dan mij eerder was aangeboden."

Marc, Rotterdam

 

Lees meer ervaringen

Ik wil dit delen op:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin