Advies ontslagvergoeding

Ik wil een ontslagvergoeding advies tegen een vaste prijs

Al tureluurs geworden van alles wat je op internet hebt gelezen over de transitievergoeding, de billijke vergoeding, de aanzegvergoeding en ga zo maar door? Wij kunnen ons dat goed voorstellen. Het vergt nu eenmaal behoorlijk wat kennis van het ontslagrecht om te kunnen bepalen in welke situatie welke ontslagvergoeding aan de orde is en hoe hoog die dan moet zijn. Die kennis moet ook nog up to date zijn, want het ontslagrecht is voortdurend aan verandering onderhevig. Zit je in een ontslagsituatie, dan zijn wij de ideale adviseur ontslagvergoeding. Omdat we ons werk niet alleen deskundig en snel doen, maar ook tegen een scherpe en vaste prijs. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Mijn werkgever heeft mij een vaststellingsovereenkomst meegegeven

Dan is het verstandig die eerst te laten beoordelen door een deskundige. Voor Ontslagvergoeding.nl is dat ons dagelijks werk. Wij beoordelen het voorstel van jouw werkgever op alle mogelijke aspecten. Denk aan jouw recht op WW, of de ingangsdatum van jouw WW-uitkering. Ook geven wij jou een advies ontslagvergoeding. In principe kunnen werkgever en werknemer hierover afspreken wat ze willen in de vaststellingsovereenkomst. Daarom is het verstandig eerst van gedachten te wisselen met een adviseur ontslagvergoeding. Wij kunnen overzien hoe sterk jouw werkgever staat, welke alternatieven je hebt. Ook bespreken we wat je, los van de juridische context, zelf het liefst zou willen. Kortom, bij het ontslagvergoeding advies kijken we naar het hele verhaal, de feiten en jouw wensen.

Ik het wil het onderhandelen over mijn vaststellingsovereenkomst uitbesteden

Als je ons namens jou de onderhandeling over je vaststellingsovereenkomst laat uitvoeren, dan bespreken we vooraf elke stap met jou. Natuurlijk krijg je bij het onderhandelen een advies ontslagvergoeding van ons. We zullen je in de loop van de onderhandeling adviseren in te stemmen met een bepaald voorstel, of ons een bepaald tegenvoorstel te laten doen. Het laatste woord is en blijft natuurlijk aan jou. Onze adviezen zijn niet bindend. Maar de ervaring leert wel dat onze onderhandelingen in praktisch alle gevallen tot een goede uitkomst leiden. We nemen je zorgen uit handen en zorgen voor een vlotte en goede oplossing.

Wij nemen deze regel als uitgangspunt:

Ontslagvergoeding = transitievergoeding + afkoopsom

Onze werkwijze

Stap 1: INTAKE

Na jouw betaling mailen we je een formulier om een paar vragen over jouw situatie te beantwoorden en jouw documenten (vaststellingsovereenkomst, arbeidsovereenkomst bijvoorbeeld) te uploaden. Deze informatie bestuderen wij grondig.

Stap 2: BEOORDELEN
We mailen je ons schriftelijk rapport met onze bevindingen, als je ons gevraagd hebt de vaststellingsovereenkomst te beoordelen. Zo weet je zwart op wit hoe het zit met je WW-rechten en wat bijvoorbeeld de verbeterpunten in de vaststellingsovereenkomst zijn.
Stap 3: OVERLEG MET JOU
We overleggen telefonisch met jou over je situatie. Mocht je nog vragen hebben, dan kunnen we die beantwoorden. Ook bespreken we met jou de eventuele vervolgstappen, jouw wensen daarbij en of wij het contact (de onderhandeling) met jouw werkgever moeten gaan overnemen.
Stap 4: ONDERHANDELEN

We onderhandelen met jouw werkgever over een betere vaststellingsovereenkomst, als je ons daar opdracht voor hebt gegeven. We nemen dan alle communicatie met jouw werkgever over je ontslag van je over. Natuurlijk betrekken we je vooraf steeds bij iedere stap in het onderhandelingsproces.

Stap 5: VASTSTELLINGSOVEREENKOMST
Als we voor je onderhandelen, dan brengen we de beste vaststellingsovereenkomst voor je tot stand. Uiteraard doen we dat steeds in nauw overleg met jou en staat jouw belang voorop.

Onze website

bezoekers per maand

ontslagvragen per maand

gemiddelde klantwaardering