Juridisch advies ontslag

Juridisch ontslagadvies voor een fixed price

Dat je bij je ontslag juridisch advies inwint is een verstandige keuze. De regels rondom ontslag zijn voortdurend aan verandering onderhevig. Tenzij je hier dagelijks mee werkt, is het onmogelijk om hier goed van op de hoogte te zijn. Bovendien gaat het om jouw situatie. Een professionele afstandelijkheid is dan een groot voordeel. Je wilt een objectief en zakelijk advies. Ontslagvergoeding.nl biedt verschillende juridisch advies ontslag diensten. De meest populaire is de Beoordeling vaststellingsovereenkomst, op de voet gevolgd door Onderhandelen vaststellingsovereenkomst. Wij leveren deze diensten tegen een vaste prijs. Je weet zo vooraf precies wat je krijgt en wat het je kost.

Ontslag juridisch advies bij Beoordelen vaststellingsovereenkomst

Nadat je ons bestelproces hebt doorlopen en de kosten hebt voldaan (kan via IDeal of Overmaken), gaan we gelijk voor je aan het werk. Je ontvangt eerst een formulier om ons de nodige dossierinformatie aan te leveren. We stellen je in dat formulier een paar eenvoudige vragen. Verder zullen we je vragen enige documenten op te sturen. Het gaat dan bijvoorbeeld om het ontslagvoorstel van je werkgever, je arbeidsovereenkomst en een recente loonstrook. Deze stukken worden door een deskundige jurist bestudeerd. We maken vervolgens het juridisch ontslagadvies op in een schriftelijk rapport. Dat sturen we je de eerste werkdag na ontvangst van jouw informatie toe. Nog een dag later hebben we telefonisch overleg. We nemen dan jouw hele situatie nog eens goed met je door. Natuurlijk zullen we goed kijken naar de ontslagvergoeding en de transitievergoeding.

Juridisch advies ontslag bij Onderhandelen vaststellingsovereenkomst

Soms heeft de werkgever een slecht voorstel gedaan om het dienstverband te beëindigen. De situatie kan dan ingewikkeld zijn, of zo verstoord zijn dat het beter is dat wij de communicatie met jouw werkgever of diens advocaat bijvoorbeeld overnemen. In zo’n geval kun je, eventueel na overleg met ons, het onderhandelen over jouw vaststellingsovereenkomst aan ons uitbesteden. Weer tegen een vooraf te betalen vaste prijs. Ook gedurende dit traject zullen wij jou steeds van juridisch ontslagadvies voorzien.

Wij nemen deze regel als uitgangspunt:

Ontslagvergoeding = transitievergoeding + afkoopsom

Onze werkwijze

Stap 1: INTAKE

Na jouw betaling mailen we je een formulier om een paar vragen over jouw situatie te beantwoorden en jouw documenten (vaststellingsovereenkomst, arbeidsovereenkomst bijvoorbeeld) te uploaden. Deze informatie bestuderen wij grondig.

Stap 2: BEOORDELEN
We mailen je ons schriftelijk rapport met onze bevindingen, als je ons gevraagd hebt de vaststellingsovereenkomst te beoordelen. Zo weet je zwart op wit hoe het zit met je WW-rechten en wat bijvoorbeeld de verbeterpunten in de vaststellingsovereenkomst zijn.
Stap 3: OVERLEG MET JOU
We overleggen telefonisch met jou over je situatie. Mocht je nog vragen hebben, dan kunnen we die beantwoorden. Ook bespreken we met jou de eventuele vervolgstappen, jouw wensen daarbij en of wij het contact (de onderhandeling) met jouw werkgever moeten gaan overnemen.
Stap 4: ONDERHANDELEN

We onderhandelen met jouw werkgever over een betere vaststellingsovereenkomst, als je ons daar opdracht voor hebt gegeven. We nemen dan alle communicatie met jouw werkgever over je ontslag van je over. Natuurlijk betrekken we je vooraf steeds bij iedere stap in het onderhandelingsproces.

Stap 5: VASTSTELLINGSOVEREENKOMST
Als we voor je onderhandelen, dan brengen we de beste vaststellingsovereenkomst voor je tot stand. Uiteraard doen we dat steeds in nauw overleg met jou en staat jouw belang voorop.

Onze website

bezoekers per maand

ontslagvragen per maand

gemiddelde klantwaardering