Over Ontslag­vergoeding

Met duidelijke taal helpen wij jou bij alle juridische vragen en valkuilen rondom ontslag. We doen dat tegen een vaste prijs. Zo weet je altijd precies waar je financieel aan toe bent.

Met mijn up to date kennis en jarenlange ervaring in de ontslagpraktijk sta ik je graag bij in jouw ontslagzaak. Ik doe dat op een praktische manier, ben goed bereikbaar en verlies jouw belang nooit uit het oog. Bij mijn adviezen zal ik altijd goed naar je luisteren èn kijken naar wat zakelijk haalbaar is. Zo komen we tot het beste resultaat.

Harald van Wordragen

Arbeidsjurist, directeur, Ontslagvergoeding.nl

Harald van Wordragen werkt sinds 1992, na zijn studie aan de Radboud Universiteit te Nijmegen, in de arbeidsrechtpraktijk. Zijn belangrijkste aandachtsgebied is het individuele ontslagrecht. Harald heeft sindsdien honderden ontslagzaken behandeld. Dat betekent dat hij snel tot de kern van de zaak komt en weet hoe hij jouw doel bereikt. Dat, in combinatie met een goed oog en oor voor de persoon van zijn cliënt, zijn of haar wensen en gevoelens, kenmerkt zijn stijl van werken. Harald kan hard onderhandelen op de zaak en tegelijk betrokken zijn bij de persoon. Harald maakt een sport van zo eenvoudig mogelijk taalgebruik. Je zult hem daarom altijd begrijpen. Hij is tevens de initiatiefnemer van Ontslagvergoeding.nl en andere online platforms, zoals Arbeidsrecht.nl, de grootste en actiefste groep van professionals binnen het arbeidsrecht op Linkedin. In zijn vrije tijd kun je Harald tegenkomen in de sportschool. Daarnaast houdt Harald van lekker eten (koken is een passie), goed gezelschap en een goede film. 

Ontslagvergoeding.nl is een handelsnaam van Van Wordragen Juristen B.V. (KvK-nummer: 09130429, BTW-nummer: NL 810984313B01)

Werkwijze

Stap 1: INTAKE
We mailen je een formulier om een paar vragen over jouw situatie te beantwoorden en jouw documenten (vaststellingsovereenkomst, arbeidsovereenkomst bijvoorbeeld) te uploaden. Deze informatie bestuderen wij grondig.
Stap 2: BEOORDELEN
We mailen je ons schriftelijk rapport met onze bevindingen, als je ons gevraagd hebt de vaststellingsovereenkomst te beoordelen. Zo weet je zwart op wit hoe het zit met je WW-rechten en wat bijvoorbeeld de verbeterpunten in de vaststellingsovereenkomst zijn.
Stap 3: OVERLEG MET JOU
We overleggen telefonisch met jou over je situatie. Mocht je nog vragen hebben, dan kunnen we die beantwoorden. Ook bespreken we met jou de eventuele vervolgstappen, jouw wensen daarbij en of wij het contact (de onderhandeling) met jouw werkgever moeten gaan overnemen.
Stap 4: ONDERHANDELEN
We onderhandelen met jouw werkgever over een betere vaststellingsovereenkomst, als je ons daar opdracht voor hebt gegeven. We nemen dan alle communicatie met jouw werkgever over je ontslag van je over. Natuurlijk betrekken we je steeds bij iedere stap in het onderhandelingsproces.
Stap 5: VASTSTELLINGSOVEREENKOMST
Als we voor je onderhandelen, dan brengen we de beste vaststellingsovereenkomst voor je tot stand. Uiteraard doen we dat steeds in nauw overleg met jou en staat jouw belang voorop.

Onze website

bezoekers per maand

ontslagvragen per maand

gemiddelde klantwaardering