Ontslag­advies

Advies ontslag voor een vaste prijs

Wij beoordelen jouw vaststellingsovereenkomst tegen een vooraf te betalen, maar vaste prijs. Je ontvangt een schriftelijk ontslag advies, waarin we je uitgebreid vertellen wat er beter kan of moet in jouw vaststellingsovereenkomst. Ook bekijken we of de vaststellingsovereenkomst WW-veilig is. We sturen jou dit ontslag advies de eerste werkdag, nadat je ons de nodige informatie hebt toegestuurd. Om die informatie te kunnen toesturen heb je een formulier nodig. Dat formulier ontvang je automatisch per e-mail, nadat je ons hebt betaald. Als ontslag adviseur werken wij snel en goed. En qua kosten weet je vooraf precies waar je aan toe bent.

Na het ontslag advies onderhandelen?

Een goede vaststellingsovereenkomst is een onderhandelingsresultaat. Als jouw werkgever je een voorstel heeft gedaan, betekent dat niet dat je er maar klakkeloos mee in moet stemmen. Als ontslag adviseur zullen we je zeker wijzen op de aspecten die beter moeten of kunnen in het aanbod van je werkgever. Natuurlijk zullen we goed kijken naar de ontslagvergoeding en de transitievergoeding. Nadat je het advies ontslag hebt ontvangen, kun je ervoor kiezen een tegenvoorstel te doen aan je werkgever. Als je dat door ons, als ontslag adviseur, laat doen kun je je argumenten extra kracht bij zetten. Het onderhandelen over een vaststellingsovereenkomst doen wij (net als het beoordelen ervan) tegen een vaste prijs. De keus aan jou.

Moet ik kiezen voor beoordelen of onderhandelen vaststellingsovereenkomst?

Als je nog geen deskundig ontslag advies hebt ingewonnen, is het raadzaam eerst te kiezen voor ons product Beoordelen vaststellingsovereenkomst. Aan de hand van onze beoordeling en ons daaropvolgende gesprek kun je het beste bepalen of je ons voor de onderhandeling wilt inschakelen. Als wij voor je gaan onderhandelen, dan gaan wij rechtstreeks namens jou met je werkgever communiceren. Uiteraard stemmen wij alles eerst met je af en houden we je strak op de hoogte van alle reacties van je werkgever of dienst ontslag adviseur.

Wij nemen deze regel als uitgangspunt:

Ontslagvergoeding = transitievergoeding + afkoopsom

Onze werkwijze

Stap 1: INTAKE

Na jouw betaling mailen we je een formulier om een paar vragen over jouw situatie te beantwoorden en jouw documenten (vaststellingsovereenkomst, arbeidsovereenkomst bijvoorbeeld) te uploaden. Deze informatie bestuderen wij grondig.

Stap 2: BEOORDELEN
We mailen je ons schriftelijk rapport met onze bevindingen, als je ons gevraagd hebt de vaststellingsovereenkomst te beoordelen. Zo weet je zwart op wit hoe het zit met je WW-rechten en wat bijvoorbeeld de verbeterpunten in de vaststellingsovereenkomst zijn.
Stap 3: OVERLEG MET JOU
We overleggen telefonisch met jou over je situatie. Mocht je nog vragen hebben, dan kunnen we die beantwoorden. Ook bespreken we met jou de eventuele vervolgstappen, jouw wensen daarbij en of wij het contact (de onderhandeling) met jouw werkgever moeten gaan overnemen.
Stap 4: ONDERHANDELEN

We onderhandelen met jouw werkgever over een betere vaststellingsovereenkomst, als je ons daar opdracht voor hebt gegeven. We nemen dan alle communicatie met jouw werkgever over je ontslag van je over. Natuurlijk betrekken we je vooraf steeds bij iedere stap in het onderhandelingsproces.

Stap 5: VASTSTELLINGSOVEREENKOMST
Als we voor je onderhandelen, dan brengen we de beste vaststellingsovereenkomst voor je tot stand. Uiteraard doen we dat steeds in nauw overleg met jou en staat jouw belang voorop.

Onze website

bezoekers per maand

ontslagvragen per maand

gemiddelde klantwaardering