Vaststel­lingsover­eenkomst checken

Waarom jouw vaststellingsovereenkomst laten checken?

Heb ik wel recht op WW? Is de ontslagvergoeding niet te laag? Wat betekent de bedenktijd? Dit zijn maar een paar vragen die bij je op kunnen komen wanneer je werkgever een regeling met je wil afspreken over jouw ontslag. Omdat de meeste mensen niet dagelijks met ontslag te maken hebben en wet- en regelgeving voortdurend veranderen is het checken vaststellingsovereenkomst door een deskundige arbeidsjurist heel verstandig.

Vaststellingsovereenkomst checken, hoe werkt het?

Bij Ontslagvergoeding.nl kun je voor een vaste prijs jouw vaststellingsovereenkomst laten checken. Nadat je het bestelproces bij onze dienst, Beoordeling vaststellingsovereenkomst, op deze website hebt doorlopen en hebt betaald, ontvang je van ons vragenformulier. Je vult het formulier in en je kunt ons daarbij dan ook de nodige documenten opsturen. Wij gaan onmiddellijk aan het werk en checken de vaststellingsovereenkomst. Daags na de bestelling ontvang je een schriftelijk rapport met antwoord op alle vragen, die belangrijk voor je zijn. Nog een dag later hebben wij aanvullend telefonisch overleg. Het vaststellingsovereenkomst checken levert je heldere antwoorden op, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Natuurlijk zullen we goed kijken naar de ontslagvergoeding en de transitievergoeding.

Geen goed aanbod? Dan onderhandelen

Het kan zo zijn dat het checken vaststellingsovereenkomst je oplevert dat deze niet goed of niet goed genoeg voor je is. In zo’n geval zullen wij je het advies geven om te gaan onderhandelen. Natuurlijk is het aan jou om dit advies wel of niet op te volgen. Wij zullen er voor zorgen dat je in ieder geval goed geinformeerd bent, voordat je een keuze maakt. Verder zullen we samen met jouw bezien of je dit onderhandelen zelf afkunt, of dat het beter is ons daarvoor in te schakelen. Het checken vaststellingsovereenkomst houdt dus een goed advies voor je in over wat je vervolgens het beste kunt doen. Mocht je het onderhandelen aan ons overlaten, dan stemmen we tevoren iedere stap met je af. Ook deze dienst (Onderhandelen vaststellingsovereenkomst) voeren wij voor je uit tegen een vaste prijs.

Wij nemen deze regel als uitgangspunt:

Ontslagvergoeding = transitievergoeding + afkoopsom

Onze werkwijze

Stap 1: INTAKE

Na jouw betaling mailen we je een formulier om een paar vragen over jouw situatie te beantwoorden en jouw documenten (vaststellingsovereenkomst, arbeidsovereenkomst bijvoorbeeld) te uploaden. Deze informatie bestuderen wij grondig.

Stap 2: BEOORDELEN
We mailen je ons schriftelijk rapport met onze bevindingen, als je ons gevraagd hebt de vaststellingsovereenkomst te beoordelen. Zo weet je zwart op wit hoe het zit met je WW-rechten en wat bijvoorbeeld de verbeterpunten in de vaststellingsovereenkomst zijn.
Stap 3: OVERLEG MET JOU
We overleggen telefonisch met jou over je situatie. Mocht je nog vragen hebben, dan kunnen we die beantwoorden. Ook bespreken we met jou de eventuele vervolgstappen, jouw wensen daarbij en of wij het contact (de onderhandeling) met jouw werkgever moeten gaan overnemen.
Stap 4: ONDERHANDELEN

We onderhandelen met jouw werkgever over een betere vaststellingsovereenkomst, als je ons daar opdracht voor hebt gegeven. We nemen dan alle communicatie met jouw werkgever over je ontslag van je over. Natuurlijk betrekken we je vooraf steeds bij iedere stap in het onderhandelingsproces.

Stap 5: VASTSTELLINGSOVEREENKOMST
Als we voor je onderhandelen, dan brengen we de beste vaststellingsovereenkomst voor je tot stand. Uiteraard doen we dat steeds in nauw overleg met jou en staat jouw belang voorop.

Onze website

bezoekers per maand

ontslagvragen per maand

gemiddelde klantwaardering