Juridisch advies ontslagvergoeding

Ik heb een juridisch adviseur ontslagvergoeding nodig

Heeft je werkgever je een ontslagvoorstel gedaan, dan wil je weten of dit voorstel goed (genoeg) is. Een juridisch advies ontslagvergoeding is dan belangrijk. De hoogte van de ontslagvergoeding kan wettelijk gezien vrij tussen werkgever en werknemer overeengekomen worden. Het zit er daarom dik in dat je werkgever je in eerste instantie een ontslagvoorstel doet dat aan de lage kant is. Maar is dat ook zo? Om dat zeker te weten zul over de geboden ontslagvergoeding juridisch advies moeten inwinnen. Ontslagvergoeding.nl doet dat goed, snel en tegen een vaste prijs. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent.

Stap 1: Je bestelt en betaalt voor onze dienst

Heeft je werkgever het initiatief genomen om te komen tot ontslag met een vaststellingsovereenkomst en je een voorstel gedaan, laat dit voorstel altijd controleren door een deskundig juridisch adviseur ontslagvergoeding. Na onze beoordeling van de vaststellingsovereenkomst kunnen wij desgewenst namens jou de onderhandeling met jouw werkgever of diens advocaat op ons nemen. Omdat je voor onze diensten altijd een vaste prijs betaalt en we efficient willen werken, vragen we je eerst te betalen. Dat kan gemakkelijk via deze site (IDeal, of Overmaken).

Stap 2: Je levert ons de nodige info

Nadat wij jouw betaling hebben ontvangen, vragen we je meteen via e-mail ons de nodige informatie aan te leveren (zoals je concept vaststellingsovereenkomst, arbeidsovereenkomst en loonstrook). Ook moet je een paar vragen beantwoorden. Na ontvangst van deze informatie gaan we gelijk aan het werk.

Stap 3: Je krijgt van ons altijd juridisch advies

Ontslagvergoeding.nl geeft je altijd een juridisch advies ontslagvergoeding. Natuurlijk zullen we goed kijken naar de ontslagvergoeding en de transitievergoeding. Maar ook over alle mogelijke andere aspecten rondom je ontslag. Bijvoorbeeld of je WW-rechten veilig zijn gesteld. Het is van het grootste belang dat in een vaststellingsovereenkomst alles in 1x goed wordt afgesproken. Ons advies is altijd eerst te kiezen voor onze dienst Beoordeling vaststellingsovereenkomst. Je krijgt dan bij Ontslagvergoeding juridisch advies in de vorm van een uitgebreid schriftelijk rapport en een telefonisch vervolgconsult. Meestal is dat voldoende. Wil je (toch) dat wij namens jou gaan onderhandelen over je vaststellingsovereenkomst, dan kun je daar (alsnog) voor kiezen. Of dat nodig of wenselijk is bespreken we graag met je. Wij stemmen iedere stap altijd vooraf met je af.

Wij nemen deze regel als uitgangspunt:

Ontslagvergoeding = transitievergoeding + afkoopsom

Onze werkwijze

Stap 1: INTAKE

Na jouw betaling mailen we je een formulier om een paar vragen over jouw situatie te beantwoorden en jouw documenten (vaststellingsovereenkomst, arbeidsovereenkomst bijvoorbeeld) te uploaden. Deze informatie bestuderen wij grondig.

Stap 2: BEOORDELEN
We mailen je ons schriftelijk rapport met onze bevindingen, als je ons gevraagd hebt de vaststellingsovereenkomst te beoordelen. Zo weet je zwart op wit hoe het zit met je WW-rechten en wat bijvoorbeeld de verbeterpunten in de vaststellingsovereenkomst zijn.
Stap 3: OVERLEG MET JOU
We overleggen telefonisch met jou over je situatie. Mocht je nog vragen hebben, dan kunnen we die beantwoorden. Ook bespreken we met jou de eventuele vervolgstappen, jouw wensen daarbij en of wij het contact (de onderhandeling) met jouw werkgever moeten gaan overnemen.
Stap 4: ONDERHANDELEN

We onderhandelen met jouw werkgever over een betere vaststellingsovereenkomst, als je ons daar opdracht voor hebt gegeven. We nemen dan alle communicatie met jouw werkgever over je ontslag van je over. Natuurlijk betrekken we je vooraf steeds bij iedere stap in het onderhandelingsproces.

Stap 5: VASTSTELLINGSOVEREENKOMST
Als we voor je onderhandelen, dan brengen we de beste vaststellingsovereenkomst voor je tot stand. Uiteraard doen we dat steeds in nauw overleg met jou en staat jouw belang voorop.

Onze website

bezoekers per maand

ontslagvragen per maand

gemiddelde klantwaardering