Stel u bent een rechtsbijstandsverzekeraar, of een vakbond en u ziet tijdelijk meer arbeidsrecht dossiers op u af komen, dan u kunt behandelen.

HvW-4729

U heeft dan een capaciteitsprobleem dat snel en flexibel moet worden opgelost.

Natuurlijk kunt u zich in zo’n geval wenden tot een uitzendorganisatie, of een recruiter, maar dat kost u tijd èn geld. Eigenlijk heeft u alleen interim juristen nodig, die onmiddellijk aan de slag kunnen op het moment dat dat nodig is. En daar ook onmiddellijk weer mee stoppen op het moment dat het niet meer nodig is.

Ontslagvergoeding.nl voorziet in deze behoefte met een netwerk van interim juristen arbeidsrecht. De juristen beschikken allemaal over up to date kennis van het arbeidsrecht en hebben ruime ervaring in het behandelen van ontslagzaken ten behoeve van werknemers. De juristen zijn verder zelfstandig ondernemers.

Maar u wilt meer. U wilt vooraf weten wat de kosten zijn. Ook wilt u efficiënt kunnen werken. U wilt een zaak eenvoudig kunnen aanmelden en overdragen. En u wilt dat de administratie vlekkeloos verloopt.  Kortom, u wilt alles met een paar muisklikken kunnen regelen en afhandelen.

 

 

Bij ontslagvergoeding.nl zijn de juristen en de organisatie perfect geregeld.

Als opdrachtgever bent u zeker van:

  • één aanspreekpunt voor onze juristen
  • fixed fees;
  • compatibele ICT voor financiële en dossieradministratie

Bespreekbaar binnen onze mogelijkheden zijn eventueel:

  • dienstverlening onder (uw) private label
  • service level van de diensten

Belangstelling? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek zullen wij uw wensen inventariseren. Komen we tot een vergelijk, dan kunnen we vlot aan de slag.

 

neem contact met ons op
Ik wil dit delen op:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin